Cautare

2178 de rezultate pentru "traditii si flori de sarbatori in parcul cismigiu" (4.23 secunde)
Bibiana Stanciulov, director al Sonimpex Topoloveni, si fiica ei, Diana, participa pana astazi inclusiv la targul pescaresc organizat in Parcul "Lia Manoliu" din Capitala, intrarea in apropiere de Piata Muncii.
Pamela Clinciu, asociata la firma Pamvet SRL, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti!) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Iar pe 4, 5 si 6 iulie vom fi prezenti la Focsani! Avem 10 sortimente de baclava, 20 de sortimente de rahat turcesc si braga.
In cadrul ultimului targ imobiliar al anului, desfasurat in perioada 3-6 decembrie la World Trade Center Bucuresti, vizitatorii nu mai vin sa ia pulsul pietei, ci sa cumpere locuinte.
Marti, 13 noiembrie, la ora 19.00, la Libraria Humanitas de la Cismigiu, va avea loc lansarea unui nou volum de Paulo Coelho, Manuscrisul gasit la Accra. ... Micaela Ghitescu, Simona Kessler, Grigore Cartianu si Denisa Comanescu.
Astazi e ziua de nastere a jurnalistei Magda Marincovici. Redactia estiri.ro si einformatii.ro, impreuna cu toti cei care o iubesc, ii ureaza Magdei: ... Magda Marincovici este una dintre boieroaicele presei medicale si nu numai.
Sambata, 28 noiembrie, de la ora 17, Libraria Humanitas de la Cismigiu va gazdui lansarea volumului Celula de minori de Alexandru Teodorescu, publicat recent in colectia Memorii/Jurnale a Editurii Humanitas, o reconstituire scrisa fara patetism a cotidianului inchisorilor comuniste prin care au trecut cativa tineri, la sfarsitul anilor '50.
Mesterii populari Mathe Denes si Carolina Mathe participa la Targul lui Ciresar oganizat in curtea Muzeului Taranului Roman cu ceramica de Corund binecunoscuta publiului. Am venit la Targul lui Ciresar cu obiecte de ceramica de Corund: vaze, untiere, ulcioare, boluri, castroane de mici si mari dimensiuni.
Ziua de 24 iunie este rezervata an de an sarbatoririi Sanzienelor sau Dragaica, dupa cum mai este cunoscuta in popor. De aceasta zi se leaga anumite obiceiuri si traditii pastrate in mitologia romaneasca. ... Sanzienele se sarbatoresc astazi, in ziua in care credinciosii ortodocsi celebreaza si ziua Sfantului Ioan Botezatorul.
Ce spune un locuitor al Iasilor despre babele care stau la coada, an de an, la moastele Sfintei Parascheva. Cutremurator Doina Filipescu locuieste in Iasi de peste 17 ani. Casa ei se afla chiar pe drumul ingradit an de an de jandarmi care duce la moastele Sfintei Parascheva.
Artistul Liviu Balac este o prezenta constanta a targurilor traditionale organizate in Bucuresti.
Clar, sarbatorile de Craciun sunt despre traditii. ... Cum ar fi insa daca am incerca sa temperam sau macar sa alternam sarmalele cu retete delicioase dar sanatoase, concepute cu produse de cea mai buna calitate?
Invitatia din titlu vi s-ar putea parea patriotarda, ca o invitatie gratioasa si atat de dorita la o defilare de 23 August. De fapt, ma gandeam absolut sincer sa va invit la o calatorie, evident imaginara, la padurea de lilieci de langa Baia de Arama.
Originile unei sarbatori: ce se sarbatoreste pe 1 mai si de ce este aceasta data Ziua Muncii? Google isi modifica in fiecare an logoul pentru a sarbatori Ziua Internationala a Muncii, marcata pe 1 Mai in mai multe tari din lume, printre care si Romania.
Pentru Nadine, sarbatorile de iarna inseamna familie! De obicei artista prefera sa petreaca Craciunul acasa, cu familia si rudele, si Revelionul de asemenea, tot acasa, in compania prietenilor sai. Asa se va intampla si anul acesta!
Aproape 1 milion de catolici sarbatoresc duminica PASTELE PASTELE CATOLIC 2015: Aproximativ un milion de catolici din Romania sarbatoresc duminica Pastele, iar sambata noapte vor participa la celebrarea solemna a Vigiliei Pascale.
amosnews.ro / Crestinii praznuiesc Schimbarea la Fata a Domnului Singura zi din Postul Adormirii Maicii Domnului in care este dezlegare la peste!
Horatiu Pepine) Ce lipseste zilei de 1 Decembrie? Este o serbare prea noua si care a avut si nenorocul sa fie instituita intr-o perioada de saracie, in care o fanfara militara parea o culme a spiritului festiv.
In conformitate cu traditia crestina, in doua municipii importante de la Dunarea de Jos - Calarasi s si Braila - se organizeaza anual Sarbatoarea Bobotezei.
Senatorul de Satu Mare, Valer Marian, a sustinut in Senat o declaratie cu titlul "Ministrul apararii recidiveaza (Ultimele nelegiuiri si neghiobii ale ministrului Oprea)". Puteti citi in continuare textul declaratiei.
Titus Cristescu a publicat pe pagina de facebook un text interesant despre o ideea de-a sa: ideea de a construi o macheta a orasului Calarasi de acum 100 de ani. In anul Centenarului, Guvernul Romaniei a alocat o suma imensa pentru diverse proiecte.
google-analytics.com